法式鮮蝦濃湯

法式鮮蝦濃湯

4.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 番茄 切塊(約2公分)
    100 克
  • 奶油
    25 克
  • 草蝦 去殼和腸泥
    250 克
  • 500 克
  • 新鮮平葉巴西利 只取葉子
    5 支
  • 新鮮羅勒葉
    6 片
  • 鮮奶油
    100 克
  • 麵粉
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.8 g
Kalorie 1033.8 kJ / 247.2 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...