Urządzenia i Akcesoria
法式鮮蝦濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)100 克
-
番茄 切塊(約2公分)100 克
-
奶油25 克
-
草蝦 去殼和腸泥250 克
-
水500 克
-
新鮮平葉巴西利 只取葉子5 支
-
新鮮羅勒葉6 片
-
鮮奶油100 克
-
麵粉30 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.8 g
Kalorie
1033.8 kJ /
247.2 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
愛上風味濃湯
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan