Pãezinhos de bacon com pera e tomilho

Pãezinhos de bacon com pera e tomilho

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 15 godz.
12 unidades

Składniki

Biga
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
  • água morna
    70 g
  • farinha de espelta tipo 630
    130 g
Massa-mãe de centeio
  • água
    130 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    10 g
  • farinha de centeio tipo 130
    100 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar e embeber
  • água mais q.b p/ borrifar
    190 g
  • fermento de padeiro fresco
    5 g
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • sal
    2 c. chá de
  • mel
    20 g
  • manteiga s/ sal
    30 g
  • tomilho
    2 c. chá de
  • peras cortadas em cubos (150 g aprox.)
    2
  • bacon cortadas finamente
    24 tiras de

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 352 kcal / 1449 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...