Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g óleo vegetal
lub 10 g azeite - 10 g manteiga
- 250 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear 200 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Gelado de pera e especiarias
8h 45 min
Saltear 350 g de chalota
Brak ocen
Saltear 250 g de chalota
20 min
Macarrão cozido
20 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Arroz agulha
35 min
Refogar 350 g de chalota
25 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min