Refogar 350 g de chalota

Refogar 350 g de chalota

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 dose

Składniki

  • óleo vegetal
    10 g
    10 g azeite
  • manteiga
    10 g
  • chalota cortada em metades longitudinalmente
    350 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 45 mg
Białko 5 g
Kalorie 1194 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...