Urządzenia i Akcesoria
Lemon Snaps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcjonalnie)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 min
Chocolate Peppermint Bites
40 min
Brownies
50 min
Sugar Glaze
5 min
Strawberry Macaroons
50 min
Coffee Liqueur
40 min
Garibaldi Biscuits
40 min
Chocolate Digestives
1 godz. 10 min
Black and White Cookies
2 godz.
Meyer Lemon Bars
40 min
Custard (TM5 Metric)
15 min