Urządzenia i Akcesoria
Lemon Snaps
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 pieces
Składniki
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (opcjonalnie)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
669 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Bundt Cake
2 godz.
Gingerbread Cookie Cups with Cinnamon Apples
1 godz.
Meyer Lemon Bars
40 min
Coconut and Raspberry Cupcakes
1 godz. 40 min
Strawberry Shortcake
1 godz.
Chocolate Ganache Brownie
3 godz.
Witches' Finger Cookies
2 godz.
Double Peanut Cookies
30 min
Black and White Cookies
2 godz.
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Eggnog Snickerdoodles
1 godz.