Urządzenia i Akcesoria
Gelato de mamey
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
10 porciones
Składniki
Base de helado
-
2 piezas de mamey sin cáscara, ni semilla, maduro
-
200 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
200 g de leche
-
2 sobres de sustituto de azúcar tipo Splenda®
Merengue Suizo
-
240 g de azúcar
-
4 piezas de claras de huevo
-
1 cdita de cremor tártaro
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 10 porciones
Sód
384 mg
Białko
34.6 g
Kalorie
7728 kJ /
1840 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
28.2 g
Węglowodany
340 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RECETAS PARA CELEBRAR
11 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chiles en nogada
1 godz.
Agua de pepino con limón y chía
25 min
Pan de elote
2 godz.
Agua de Horchata
10 min
Nieve de guanábana y mango
5 godz.
Gelatina de mango
15 min
Sopa de lima
40 min
Gelatina de mazapán
2 godz.
Tamales oaxaqueños
2 godz.
Nieve de frutas
10 min
Salsa verde cocida
30 min
Sopa de nopales
45 min