Urządzenia i Akcesoria
Mini-Cheesecakes mit Mangopüree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Butter und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Haferkekse mit Schokoüberzug70 g
-
Frischkäse200 g
-
Quark150 g
-
Ei1
-
Zucker nach Geschmack80 - 90 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht10 g
-
Weizenmehl (10 g)2 TL
-
Mango, tiefgekühlt, in Stücken aufgetaut200 g
-
Zitronensaft nach Belieben1 - 2 TL
-
Wasser500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1394 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menü: Spinatrisotto mit Karotten-Apfel-Salat
40 Min
New York Cheesecake
6 Std. 30 Min
Stroganoff
45 Min
Himbeersauce
10 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Schoggichüechli
45 Min
Apfel-Meringue-Crumble
2 Std.
Ruck-Zuck Mocca-Mousse
5 Min
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 Std. 35 Min
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 Std. 40 Min
Toblerone®-Mousse
3 Std. 10 Min