Urządzenia i Akcesoria
生蚝配花菜泥
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
花菜泥
-
水500 克
-
花菜600 克
-
稀奶油85 克
-
黄油20 克
-
盐1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
牡蛎,新鲜的12 个
生蚝淋汁
-
橄榄油20 克
-
盐1 小撮
-
红酒醋20 克
装盘
-
茴香叶 适量,装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
498.5 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
942.8 kJ /
225.3 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
西班牙风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny