三文鱼佐黄油柠檬汁、芦笋

三文鱼佐黄油柠檬汁、芦笋

3.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
1 人份

Składniki

黄油柠檬汁
  • 小洋葱 去皮切块
    1 个
  • 柠檬汁
    50 克
  • 白葡萄酒
    80 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 黄油
    225 克
三文鱼和芦笋
  • 500 克
  • 新鲜三文鱼块 洗净,切块
    180 克
  • 芦笋 去皮洗净、切段
    3 条
装盘
  • 青柠 切片,装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 305.7 mg
Białko 40.6 g
Kalorie 8762.2 kJ / 2094.2 kcal
Tłuszcz 206.8 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 121.2 g
Węglowodany 12.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...