Urządzenia i Akcesoria
三文鱼佐黄油柠檬汁、芦笋
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
1 人份
Składniki
黄油柠檬汁
-
小洋葱 去皮切块1 个
-
柠檬汁50 克
-
白葡萄酒80 克
-
盐1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
黄油225 克
三文鱼和芦笋
-
水500 克
-
新鲜三文鱼块 洗净,切块180 克
-
芦笋 去皮洗净、切段3 条
装盘
-
青柠 切片,装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
305.7 mg
Białko
40.6 g
Kalorie
8762.2 kJ /
2094.2 kcal
Tłuszcz
206.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
121.2 g
Węglowodany
12.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
西班牙风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny