Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Nests with Lentil Balls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 portions
Składniki
-
spring onions cut into pieces (1 in.)5 oz
-
celery cut into pieces (1 in.)5 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)5 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
red split lentils dried10 ½ oz
-
water plus extra to boil spaghetti18 ½ oz
-
tomato paste divided2 oz
-
salt divided, plus extra to boil water (approx. 3 tbsp per 4 qt)2 tsp
-
ground black pepper divided1 tsp
-
bread crumbs divided7 oz
-
large eggs divided3
-
all-purpose flour to dust and roll
-
canned diced tomatoes21 oz
-
white balsamic vinegar½ oz
-
sugar2 tsp
-
crème fraîche divided1 ½ oz
-
dried spaghetti pasta16 oz
-
red bell pepper cut in triangles (½ in. x ½ in. x ½ in.)2 oz
-
pitted black olives cut in small pieces2 - 3
-
parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.6 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
1989.4 kJ /
475.5 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
78.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Brak ocen
Spaghetti Carbonara
40 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 godz. 35 min
French Fries (Paul)
1 godz. 15 min
Summer Berry Pudding
24 godz.
Creamy Fruity Gelatins
7 godz. 30 min
Chocolate Cherry Banana Smoothie
5 min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2 godz. 30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Mee Soto
1 godz. 10 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min