蒲燒鯛魚
TM5 TM6

蒲燒鯛魚

3.9 (10 ocen)

Składniki

  • 60 克 醬油
  • 50 克 味醂
  • 80 克 米酒
  • 50 克 麥芽糖
  • 350 克 紅鯛魚片 ,切塊(約4-5公分)
  • 1 茶匙 白芝麻

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1838.6 kJ / 439.8 kcal
Białko
35.8 g
Węglowodany
42.5 g
Tłuszcz
10.7 g
Tłuszcz nasycony
67.2 g
Błonnik
0.8 g
Sód
1618.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy