Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 克 醬油
- 50 克 味醂
- 80 克 米酒
- 50 克 麥芽糖
- 350 克 紅鯛魚片 ,切塊(約4-5公分)
- 1 茶匙 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1838.6 kJ / 439.8 kcal
- Białko
- 35.8 g
- Węglowodany
- 42.5 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 67.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1618.6 mg