Urządzenia i Akcesoria
酒釀乾燒醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
蒜頭70 克
-
薑 切塊40 克
-
油60 克
-
番茄醬100 克
-
辣椒醬150 克
-
酒釀200 克
-
細砂糖15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2137.8 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
1359.2 kJ /
325.2 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚私房菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan