酒釀乾燒醬

酒釀乾燒醬

4.3 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 蒜頭
    70 克
  • 切塊
    40 克
  • 60 克
  • 番茄醬
    100 克
  • 辣椒醬
    150 克
  • 酒釀
    200 克
  • 細砂糖
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2137.8 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 1359.2 kJ / 325.2 kcal
Tłuszcz 16.4 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 40.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...