Urządzenia i Akcesoria
Saltear 200 g de cebola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 dose
Składniki
-
azeite20 g
-
170 - 200 g cebola roxa, cortada em fatias largascebola cortada em fatias largas170 - 200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
17 mg
Białko
2 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refogados
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min