Urządzenia i Akcesoria
北海道扇贝配南瓜酱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
南瓜酱
-
南瓜 去皮去籽切块625 克
-
盐1 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
洋葱60 克
-
蒜头1 瓣
-
姜15 克
-
黄油15 克
-
水65 克
-
稀奶油125 克
北海道扇贝
-
水 蒸煮用500 克
-
扇贝肉12 个
-
特级初榨橄榄油10 克
-
柠檬皮屑1 个
-
盐 依据个人口味调整1 小撮
装盘
-
三文鱼籽 适量,装饰用
-
食用花 适量,装饰用
-
葱 切末1 支
-
橄榄油 适量,装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
765.9 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
1668.5 kJ /
398.8 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
西班牙风情
10 Przepisów
Chiny
Chiny