北海道扇贝配南瓜酱

北海道扇贝配南瓜酱

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

南瓜酱
  • 南瓜 去皮去籽切块
    625 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 洋葱
    60 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 15 克
  • 黄油
    15 克
  • 65 克
  • 稀奶油
    125 克
北海道扇贝
  • 蒸煮用
    500 克
  • 扇贝肉
    12 个
  • 特级初榨橄榄油
    10 克
  • 柠檬皮屑
    1 个
  • 依据个人口味调整
    1 小撮
装盘
  • 三文鱼籽 适量,装饰用
  • 食用花 适量,装饰用
  • 切末
    1 支
  • 橄榄油 适量,装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 765.9 mg
Białko 4.2 g
Kalorie 1668.5 kJ / 398.8 kcal
Tłuszcz 36.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...