Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1430 g di acqua
- 5 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 40 g di latte
- 400 g di farina manitoba
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 12 g di sale
- sale grosso q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Focaccine all'origano
1sa 30 dk
Panini con gocce di cioccolato
3h 30min
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 dk
Focaccia caprese
3h 30min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pizzette
3 godz. 40 min
Piadina romagnola
15 Min
Ciabattine
3h 30min
Focaccine con olive
3h 50 min
Pane bianco
3h
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.