Urządzenia i Akcesoria
Mandarinkový dort s přelivem
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
10 porcí
Składniki
Těsto
-
230 gramů mandarinek vypeckovaných
-
2 vejce
-
150 gramů cukru
-
100 gramů másla plus trochu navíc
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva
-
200 gramů hladké mouky
Přeliv
-
80 gramů cukru
-
2 vejce
-
10 gramů pomerančového likéru nebo pomerančového džusu
-
250 gramů mascarpone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
5 g
Kalorie
1404 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Úvodní kolekce
17 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Meruňkové knedlíky v máslovo-skořicové strouhance
1 godz.
Ořechovo-banánové řezy
1 godz. 30 min
Vrstvené řezy
1 godz. 20 min
Mug cake s citrónem a mandlemi
20 min
Jablečný chlebíček (bez cukru)
1 godz. 25 min
Citrónová bábovka
2 godz.
Ovesné muffiny s meruňkami
40 min
Pivní muffiny se sýrem
35 min
Jogurtový cheesecake
8 godz.
Maková bábovka s citrónovou polevou
2 godz.
Borůvkový koláč s bílou čokoládou
1 godz.
Kokosový koláč se smetanou
1 godz.