Urządzenia i Akcesoria
Sauce Hollandaise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
350 g
Składniki
-
Butter in Stücken250 g
-
Wasser30 g
-
Zitronensaft1 EL
-
Eigelb3
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
3 g
Kalorie
2500 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Kräuterbutter
5 min
Mayonnaise
5 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min
Sauce Béarnaise
40 min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Remoulade
10 min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min
Kartoffelklöße
25 godz.