Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g Butter, in Stücken
- 30 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2500 kJ / 598 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 65 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Kräuterbutter
5 min
Remoulade
10min
Spargelcremesuppe
40 min
Mayonnaise
5 min
Sauce Béarnaise
40 min
Crème brûlée
2h 30min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Senf-Dill-Sauce
2h
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20min