Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Pain au Chocolat
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 6 godz. 15 min
12 pieces
Składniki
-
whole milk180 g
-
water85 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
sugar plus 1 tsp35 g
-
gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting320 g
-
cornflour40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
unsalted butter whole block, cold250 g
-
milk chocolate, small pieces or calletsdark chocolate small pieces or callets150 g
-
medium egg beaten1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
164 mg
Białko
3 g
Kalorie
1377 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2 godz.
Gluten-free Breakfast Quiche
2 godz. 30 min
Chocolate Peanut Butter Cookie Sandwiches
1 godz. 20 min
Steamed Chocolate Cakes
25 min
Healthy Pancake Muffins
1 godz. 25 min
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
15 godz. 15 min
Gluten Free Bread
1 godz. 40 min
Chocolate Jaffa Cake (Gluten Free)
2 godz. 50 min
Chocolate Digestives
1 godz. 10 min
Soya Brigadeiro
25 min
Raw Chocolate Snaps
1 godz. 5 min