Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Sponge Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
oil for greasing
-
millet (see tip)100 g
-
white short grain rice (see tip)150 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
medium eggs5
-
caster sugar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
78.3 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
882.4 kJ /
210.9 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 Std. 35 Min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 Std. 40 Min
Gluten-free Butter Biscuits
1 Std.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 Std. 15 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 Std. 10 Min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2 Std. 45 Min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 Std. 5 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min