Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Sponge Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
oil for greasing
-
millet (see tip)100 g
-
white short grain rice (see tip)150 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
medium eggs5
-
caster sugar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
78.3 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
882.4 kJ /
210.9 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1h
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Paleo Chocolate Cake
1h 35min
Gluten-free Pizza Two Ways
2h 45min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min