Gluten-free Sponge Cake
TM6 TM5 TM31

Gluten-free Sponge Cake

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • oil, for greasing
  • 100 g millet (see tip)
  • 150 g white short grain rice (see tip)
  • 1 tsp gluten-free baking powder
  • 5 medium eggs
  • 200 g caster sugar

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
882.4 kJ / 210.9 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
39.5 g
Tłuszcz
3.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
0.9 g
Sód
78.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy