Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Sponge Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
oil for greasing
-
millet (see tip)100 g
-
white short grain rice (see tip)150 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
medium eggs5
-
caster sugar200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
78.3 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
882.4 kJ /
210.9 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 min
Gluten-free Blondies
1 godz. 20 min
Gluten-free Butter Biscuits
1 godz.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 godz.
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 godz. 45 min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 godz.
Gluten-free Mince Pies
1 godz. 30 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min