Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 1 茶匙 油
- 400 克 松阪肉, 切片(約2公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切片(約1公分)
- 200 克 蔥, 切段(約2公分)
- 1 茶匙 醬油
- 10 克 米酒
- 15 克 蠔油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 691 kJ / 165 kcal
- Białko
- 12.625 g
- Węglowodany
- 4.35 g
- Tłuszcz
- 10.225 g
- Błonnik
- 1.425 g