Urządzenia i Akcesoria
蠔油燴烏参
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片60 克
-
甜豌豆 去除兩側粗纖維60 克
-
海蔘 清洗去除內臟,切斜片200 克
-
熟白果 (真空包裝)50 克
-
蠔油15 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
692.2 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
565.2 kJ /
135.1 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
4186.3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan