蠔油燴烏参

蠔油燴烏参

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切絲
    15 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    60 克
  • 甜豌豆 去除兩側粗纖維
    60 克
  • 海蔘 清洗去除內臟,切斜片
    200 克
  • 熟白果 (真空包裝)
    50 克
  • 蠔油
    15 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 692.2 mg
Białko 9.8 g
Kalorie 565.2 kJ / 135.1 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 4186.3 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...