紅糟花枝

紅糟花枝

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 5 克
  • 切絲
    10 克
  • 紅糟醬
    50 克
  • 米酒
    10 克
  • 1 茶匙
  • 花枝 (約1隻),去除內臟,切寬條(約3X6公分)
    300 克
  • 蒜苗 切斜片
    25 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 92.5 mg
Białko 15.2 g
Kalorie 726.6 kJ / 173.7 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2094.5 g
Węglowodany 22.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...