Urządzenia i Akcesoria
藥膳鮮蝦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油20 克
-
薑 切片20 克
-
水100 克
-
米酒100 克
-
黑棗 (約20克),洗淨,瀝乾6 顆
-
當歸 (約10克),洗淨,瀝乾2 片
-
草蝦 (帶殼),去鬚腳和腸泥300 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
151.7 mg
Białko
22.4 g
Kalorie
1197.5 kJ /
286.2 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8291.2 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan