樹子蒸虱目魚

樹子蒸虱目魚

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 虱目魚肚 (約200-250克)
    1 片
  • 醬油
    10 克
  • 樹子 去籽,略微切碎
    40 克
  • 切片
    10 克
  • 500 克
  • 切絲 (裝飾用)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切絲 (裝飾用)
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 291.5 mg
Białko 22.3 g
Kalorie 775.7 kJ / 185.4 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 589.7 g
Węglowodany 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...