樹子蒸虱目魚
TM6 TM5

樹子蒸虱目魚

(Brak ocen)

Składniki

  • 1 片 虱目魚肚 (約200-250克)
  • 10 克 醬油
  • 40 克 樹子 ,去籽,略微切碎
  • 10 克 薑 ,切片
  • 500 克 水
  • 10 克 蔥 ,切絲 (裝飾用)
  • 5 克 新鮮紅辣椒 ,切絲 (裝飾用)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
775.7 kJ / 185.4 kcal
Białko
22.3 g
Węglowodany
1.4 g
Tłuszcz
9.5 g
Tłuszcz nasycony
589.7 g
Błonnik
0.2 g
Sód
291.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy