Urządzenia i Akcesoria
Thunfischcreme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Thunfisch, in Lake (Dose), gut abgetropft300 g
-
Kapern50 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Salz½ TL
-
geriebene Zitronenschale½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1487 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruchteis
5 min
Avocado-Erbsen-Hummus
30 min
Zwiebelsuppe
1 godz.
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 min
Zwiebelsuppe
45 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Scharfe Aioli
10 min
Thunfischmousse
10 min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 min
Aioli light
5 min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 min
Thunfischaufstrich
10 min