Urządzenia i Akcesoria
Thunfischcreme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 Portionen
Składniki
-
Thunfisch, in Lake (Dose), gut abgetropft300 g
-
Kapern50 g
-
Butter weich, in Stücken100 g
-
Salz½ TL
-
geriebene Zitronenschale½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1487 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Scharfe Aioli
10 min
Thunfischmousse
10 min
Thunfisch-Tapenade
5 min
Forellencreme
15 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 min
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Lachs-Dill-Creme
5 min
Thunfischaufstrich
10 min