Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 gramů čerstvé petrželky, (½ svazku), pouze listy
- 100 gramů cibule, napůl
- 200 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 350 gramů kysaného zelí
- 80 gramů pomerančového džusu
- ½ čajové lžičky bazalky, čerstvé nebo sušené
- 1 balíček řeřichy, bez kořínků
- 20 gramů řepkového oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 470 kJ / 113 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 6.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salát Boleslaw
10 Min
Řecký zelný salát
2 Std. 15 Min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1 godz. 15 min
Zelný salát s křenem
10 Min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 Std. 30 Min
Ruský salát z červené řepy
1 godz. 10 min
Velikonoční křen s mandlemi
5 Min
Kari coleslaw
10 Min
Tvarohová pomazánka s koprem
5 Min