Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 克 麵腸 ,切斜片(約1公分)
- 5 克 香油
- 15 克 油
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 5 克 薑 ,切絲
- 20 克 蔥 ,切段(約5公分)
- 50 克 榨菜 ,切絲(約0.5公分)
- 10 克 醬油
- 5 克 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 754 kJ / 180.4 kcal
- Białko
- 15.9 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1 g