榨菜炒麵腸

榨菜炒麵腸

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 麵腸 切斜片(約1公分)
    300 克
  • 香油
    5 克
  • 15 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 切絲
    5 克
  • 切段(約5公分)
    20 克
  • 榨菜 切絲(約0.5公分)
    50 克
  • 醬油
    10 克
  • 5 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.9 g
Kalorie 754 kJ / 180.4 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...