Urządzenia i Akcesoria
榨菜炒麵腸
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
麵腸 切斜片(約1公分)300 克
-
香油5 克
-
油15 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
薑 切絲5 克
-
蔥 切段(約5公分)20 克
-
榨菜 切絲(約0.5公分)50 克
-
醬油10 克
-
糖5 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.9 g
Kalorie
754 kJ /
180.4 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan