Urządzenia i Akcesoria
Salsa de vainilla (crema inglesa)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 raciones
Składniki
-
4 yemas de huevo
-
300 g de leche
-
50 g de azúcar
-
½ vaina de vainilla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 min
Caramelos de toffee
2 godz.
Salsa de caramelo
1 godz. 30 min
Crema pastelera
10 min
Salsa holandesa
15 min
Masa choux
2 godz.
Masa quebrada
5 min
Merengue suizo
10 min
Merengue italiano
20 min
Merengue
15 min
Panal de caramelo
1 godz. 30 min