Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan de campo
- 330 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 10 g de levadura seca - 500 g de harina y un poco más para enharinar
- 1 ½ cucharadita de sal
Relleno
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 20 g de vino blanco
- 60 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 300 g de leche
- 1 hoja de laurel
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de queso mantecoso cortado en cubos de 2 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 374 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de cilantro
4 godz. 15 min
Pesto
10min
Entraña al chimichurri
30 min
Ensalada detox
10min
Risotto
30 min
Pan nube de palta
45 min
Brownies de dos colores
45 min
Sándwich de pulled pork
5h 50 min
Dulce de leche
50 Min
Sorbete de fruta congelada
5min
Cebolla caramelizada
45 min
Ñoquis con salsa rosa
2h 25min