Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan de campo
- 330 g de agua
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 10 g de levadura seca - 500 g de harina y un poco más para enharinar
- 1 ½ cucharadita de sal
Relleno
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 20 g de vino blanco
- 60 g de mantequilla
- 80 g de harina
- 300 g de leche
- 1 hoja de laurel
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de queso mantecoso cortado en cubos de 2 cm
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 374 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jugo de tomate fresco con sandía
10min
Blinis
20 Min
Granola
25min
Filete en Sousvide con Gravy de champiñones y mantequilla de hierbas
55min
Hamburguesa de cordero deshilachado al vino tinto con aros de cebolla
1hod. 40min
Triffle de maracuyá
Keine Bewertungen
Solomillos de cerdo con salsa de damascos
8h 45min
Chili con carne
1 Std. 25 Min
Tajine de pollo con pan pita TM6
3 Std. 45 Min
Locro
25h 15min
Carré de cordero al romero
Keine Bewertungen
Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort
2 Std. 30 Min