Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 1 cucharada de mantequilla para enmantequillar
- 300 g de harina de trigo
- 150 g de crema ácida
- 2 cucharaditas rasas de polvos de hornear
- 1 huevo
- 60 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita sal
Relleno
- 100 g de jamón crudo en láminas
- 12 huevos pequeños (53 g aprox. cada uno)
- 2 cucharadas de orégano seco
- pimienta molida a gusto
- sal a gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1173 kJ / 280 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto
30 Min
Bizcocho veteado
2h
Albóndigas en salsa española
55 Min
Crema catalana
40min
Milhojas de dulce de leche
3h
Empanada de estofado con cerveza
1h 40min
Crepas con salmón ahumado y crema de queso
50 Min
Tiramisú
5h 20min
Roll de merengue
4 Std.
Coliflor con bechamel
55 Min
Masa de pasta fresca
1h
Bechamel
15 Min