Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Torta de chocolate
- aceite de coco, para engrasar
- 250 g de almendras enteras con piel
- 200 g de chocolate con 70% de cacao, en trozos
-
50
g de azúcar mascabo
lub 50 g de azúcar de coco - 1 cucharadita de extracto de vainilla
- 1 pellizco de sal
- 5 huevos
Cobertura
- 100 g de chocolate con 70% de cacao, en trozos
- 100 - 130 g de leche de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2100 kJ / 502 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2 Std. 15 Min
Cookies con chocolate
30 Min
Pan de caja sin gluten
14 Std.
Manteca de maní y mantecol
2 Std. 20 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Torta en capas con frutillas
2 Std. 15 Min
Manteca de almendras
1 Std. 10 Min
Budín de naranja
1 Std.
Galletitas vidriera
1 Std. 30 Min
Helado de palta y banana
5 Min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min
Pan de nuez
1h 5min