Urządzenia i Akcesoria
Masa de pasta fresca
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones
Składniki
-
200 g de harina (y algo más para espolvorear)
-
2 huevos (53-63 g c/u)
-
1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
-
agua
-
sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
9 g
Kalorie
1049 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Crema pastelera
10 min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Masa para pasta fresca
1 godz.
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 min
Concentrado de caldo de verduras
45 min
Masa choux
2 godz.
Masa quebrada
5 min
Mayonesa
5 min
Crema catalana
40 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Panes pita
1 godz. 50 min