Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 folhas de gelatina neutra
- Água q.b. p/ hidratar
- 100 g leite condensado magro
- 400 g natas
- 150 g cereja s/ caroço
- ½ laranja (raspa e sumo)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1237 kJ / 296 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panacotas de chocolate branco
4h 5min
Mousse fresca de limão
2 Std. 10 Min
Panacota de figo
4 godz. 10 min
Panacota de maracujá
5h 10 min
Panacota de frutos do bosque light
7 Std.
Panacota com coulis de morango
6h 25 min
Panacota light com morangos
3h
Panacota de cereja
3h 30min
Torta de chocolate com recheio de mascarpone e framboesa
45min
Mousse de amêndoa
2h
Panacotas de iogurte grego
3h
Panacota de framboesa com molho de laranja
4h 35min