Urządzenia i Akcesoria
Fondant de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
8 unidades
Składniki
-
chocolate p/ culinária c/ 70% cacau100 g
-
manteiga à temperatura ambiente50 g
-
ovos3
-
açúcar50 g
-
brandy15 g
-
farinha15 g
-
Gengibre fresco ralado q.b.
-
chocolate de leite (16 quadrados aprox.)1 embalagem de
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
36.1 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comer, beber e amar
7 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Ovo estrelado
40 min
Bolo com frutos silvestres e natas
1 godz.
Petit gâteau de caramelo
15 min
Creme inglês
10 min
Bolo fresco de morango
3 godz.
Galette de morango
50 min
Trifle de choux com frutos vermelhos
1 godz. 20 min
Crumble frio de framboesas
15 min
Floresta negra
1 godz.
Bolo fresco de morango
3 godz.
Vulcões de chocolate com chocolate branco
25 min
Tarte de mousse de chocolate
12 godz. 30 min