Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ vaina de vainilla
- 140 g de azúcar
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 400 g de crème fraîche
- 200 g de queso cremoso
- 15 - 20 g de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1620 kJ / 387 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 27.7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Helado de vainilla y cerezas confitadas
6h
Helado de yogur
6h 15min
Helado de mascarpone y albaricoque
3h 30min
Helado de stracciatella
8u. 15min
Corte de semifrío de chocolate
4h 10min
Helado de chocolate
12h
Helado de carrot cake
6h
Helado de chocolate y pasas al brandy
5h
Helado de mascarpone con salsa de frambuesas
4h
Helado de queso cremoso con frutos rojos
4h 10min
Helado de chocolate blanco
12 godz. 10 min
Helado de toffee
4h 30min