Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de vino tinto joven
- 130 g de azúcar
- 1 palo de canela
- 2 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 4 yemas de huevo
- 100 g de frutos rojos frescos variados (para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 761 kJ / 181 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 27.1 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 7.7 mg
Alternatywne przepisy
Helado de praliné
5 Std. 30 Min
Cóctel ocaso
5 Min
Tronco del bosque encantado
2 Std. 30 Min
Plastilina de chocolate para niños (chocolate plástico)
1 Std.
Batido de merengue de frambuesas
10 Min
Aperitivo de sandía
5 Min
Natillas de naranja con chocolate
2h 15min
Helado de queso de cabra con sirope de cerveza
4 Std. 45 Min
Biscuit glacé
4h 20min
Julepe de melocotón
2h 10min
Crema de caramelo
2h 10min
Agua aromática
30min