Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Recheio
- 135 g caramelos
- 50 g natas
- 75 g amendoim torrado
Chocolate
- 300 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 876 kJ / 209 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Creme de manteiga
5 min
Bengalas de Natal
50min
Bombons de creme de chocolate e avelã
2h
Bombons de chocolate branco
2h
Mil-folhas de café
35 Min
Tronco de Natal
45min
Temperar chocolate
15min
Minibolos-rei de chocolate
3h
Bombons de caramelo
2h
Bombons de licor
1h 30min
Húngaros
50min
Licor de café
5 min