Urządzenia i Akcesoria
Bombons recheados
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 unidades
Składniki
Recheio
-
caramelos135 g
-
natas50 g
-
amendoim torrado75 g
Chocolate
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
3 g
Kalorie
876 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista novembro 2018
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bolachas de manteiga
3 Std.
Bengalas de Natal
50 Min
Bombons de avelã
50 Min
Sortido de bolachas
2 Std.
Trufas de chocolate branco
8 Std.
Crocante de arroz e chocolate
35 Min
Trufas de chocolate
1 Std.
Amêndoas de chocolate branco e coco
30 Min
Glacê
5 Min
Mini ninhos de chocolate
1 Std. 30 Min
Ovos da Páscoa recheados
1 Std. 45 Min
Bombons de caramelo
2 Std.