Urządzenia i Akcesoria
Cacio e Pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water60 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
671.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1912.1 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Spaghetti Carbonara
40 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Brak ocen
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Chicago-Style Hot Dogs
35 min
Cacio e Pepe
30 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min