Urządzenia i Akcesoria
Tomatenreis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert150 g
-
Knoblauchzehen2
-
200 g Tomaten, gewürfelt, aus der DoseTomaten halbiert200 g
-
Olivenöl50 g
-
Langkornreis (nicht parboiled)400 g
-
Salz2 TL
-
Wasser1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1009 kJ /
241 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tomatensauce
40 min
Tomatenreis
30 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Kürbissuppe
35 min
Marmorkuchen
2 godz. 10 min
Marmorkuchen
2 godz. 10 min
Pizza-Muffins
50 min
Tomatensauce für jeden Tag
30 min
Penne mit Miesmuscheln
1 godz.
Komplettmenü: Linsen, Schweinefilet und Salat
2 godz. 40 min
Kürbissuppe
35 min
Soja-Bolognese-Sauce
40 min