Griessklösschen (Suppeneinlage)

Griessklösschen (Suppeneinlage)

4.5 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen

Składniki

  • Milch
    150 g
  • Butter
    40 g
  • Salz
    ½ TL
  • Muskatnuss, gemahlen
    2 Prisen
  • Hartweizengriess
    80 g
  • Kerbel, frisch getrocknet
    1 EL
  • Ei
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 4 g
Kalorie 542 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...