Urządzenia i Akcesoria
Oysters Rockefeller
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
6 pieces
Składniki
-
rock salt
-
fresh oysters cleaned and shucked (see Tip)6
-
fresh baby spinach1 oz
-
green onion in pieces1
-
bread crumbs2 tsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
ground black pepper¼ tsp
-
anise-flavored liqueur e.g. Pernod2 tsp
-
lemon juice2 tsp
-
hot sauce1 - 2 tsp
-
unsalted butter½ oz
-
lemon in wedges, to serve1
-
Tabasco sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
301 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Table for Two
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Melon Seed Horchata
10 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Tuna Tartare
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp Mousse
35 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Margarita with Citrus Dust
30 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Caesar Salad
30 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Classic Swiss Fondue
15 min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min