Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
TM6 TM5

Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream

4.8 (18 ocen)

Składniki

Cake

  • 12 oz unsalted butter, room temperature, in pieces, plus extra to grease
  • 6 oz sugar
  • 6 oz brown sugar
  • 8 oz whole milk, room temperature
  • 4 large eggs
  • 15 oz all-purpose flour
  • 1 tbsp homemade pumpkin spice mix (see Tip)
    lub 1 tbsp pumpkin pie spice
  • 1 tsp baking soda
  • 2 tsp baking powder
  • ⅛ tsp salt

Buttercream Frosting

  • 4 oz maple sugar
  • 10 oz confectioners sugar
  • 12 oz unsalted butter, softened and in pieces
  • 1 tsp maple syrup
  • 12 oz homemade pumpkin butter (see Tip)
    lub 12 oz pumpkin butter

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
3481 kJ / 832 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
95 g
Tłuszcz
49 g
Tłuszcz nasycony
30 g
Błonnik
2 g
Sód
238 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy