白斬雞腿

白斬雞腿

4.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 1700 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 約450克
    3 隻
  • 2 茶匙
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • 冰水

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 525.5 mg
Białko 16.3 g
Kalorie 1073.4 kJ / 256.8 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 108.3 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...