Urządzenia i Akcesoria
白斬雞腿
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
水1700 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 約450克3 隻
-
鹽2 茶匙
-
紹興酒1 大匙
-
香油1 茶匙
-
冰水
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
525.5 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
1073.4 kJ /
256.8 kcal
Tłuszcz
20.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
108.3 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台味舒肥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan