Urządzenia i Akcesoria
奶油蘑菇烩牛肉
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
橄榄油40 克
-
菲力牛排 切长条(1x1x4厘米)600 克
-
盐1 茶匙
-
现磨胡椒粉2 小撮
-
洋葱 切块100 克
-
蒜头1 瓣
-
新鲜综合菇类 切块250 克
-
水30 克
-
玉米淀粉10 克
-
½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)肉高汤酱½ 茶匙
-
英式芥末酱 或其它口味较重的芥末酱1 茶匙
-
稀奶油200 克
-
酸黄瓜 (opcjonalnie) 切条50 克
-
欧芹叶 切碎,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
36 g
Kalorie
1871 kJ /
449 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny