Urządzenia i Akcesoria
Chutney de cebola roxa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g
Składniki
-
azeite25 g
-
cebola roxa cortada em meias luas500 g
-
malagueta vermelha cortada em tiras½ - 1
-
açúcar mascavado claro200 g
-
sal1 c. chá de
-
vinagre de vinho tinto200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
605.3 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
1289.2 kJ /
308.1 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
61.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2 godz. 10 min
Lemon curd
20 min
Bochechas de porco lento
16 godz.
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Chutney de cebola, cenoura e pera
1 godz. 20 min
Recheio de porco lento
5 godz. 30 min
Chutney picante de manga e malagueta
45 min
Maionese que não é maionese
5 min
Maionese de ervas
5 min
Pesto de espinafres e amêndoa
5 min
Molho pesto
5 min