Carne de porco à alentejana
TM6 TM5 TM31

Carne de porco à alentejana

4.3 (257 ocen)

Składniki

  • 1000 g amêijoas
  • Água q.b. p/ demolhar
  • 2 c. chá de sal
  • 4 dentes de alho
  • 1000 g lombo de porco cortado em cubos
  • 60 g massa de pimentão
  • 70 g banha
  • 50 g azeite
  • 1 folha de louro
  • 1 limão, só o sumo

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2796.3 kJ / 668.3 kcal
Białko
58.1 g
Węglowodany
12.6 g
Tłuszcz
42.6 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Błonnik
0.3 g
Sód
2044.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy