Urządzenia i Akcesoria
Pão-de-ló de Alfeizerão
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 doses
Składniki
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
açúcar250 g
-
ovos20
-
farinha tipo 55110 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
100.7 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1236.3 kJ /
295.5 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leite creme
25 Min
Creme pasteleiro
15 Min
Francesinha
1 Std.
Pudim Abade de Priscos
1 Std.
Pavlova de frutos tropicais
2 Std. 15 Min
Formigos
35 Min
Jesuítas
20 Min
Molotof ao vapor
30 Min
Pão de ló de Margaride
1 Std. 15 Min
Aletria de cortar à faca
35 Min
Pão-de-ló com ovos-moles pobres
1 Std.
Tarte de maçã em massa filo
40 Min