Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
vaina de vainilla, partida por la mitad
lub 1 ½ cdita de pasta de vainilla - 800 g de leche entera
- 1 pizca de cúrcuma en polvo, para dar color (opcjonalnie)
- 120 g de yogur natural sin azúcar
- 40 - 60 g de azúcar (opcjonalnie)
- 10 g de leche en polvo (opcjonalnie)
- 250 g de agua
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
lub 30 g de vinagre blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 459 kJ / 109 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogur de blueberry TM6
13h
Yogur natural
11hod. 10min
Yogur Griego TM6
13h
Yogur de vainilla en Varoma
13h 10min
Yogur griego natural
15hod. 30min
Yogur natural en Varoma
12h
Yogur de frutos rojos
13h 30 min
Yogur con arándanos en Varoma
13h 10min
Yogur natural en Varoma
12h
Yogur natural en Varoma TM6
12h
Yogur griego en Varoma
13h
Yogurt natural (Fermentar)
12 godz. 10 min