
Urządzenia i Akcesoria
Purè di patate all'aglio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni
Składniki
-
spicchi di aglio2 - 3
-
di burro a temperatura ambiente60 g
-
di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi1000 g
-
di latte intero280 g
-
di panna (min. 30% di grassi)115 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di panna acida115 g
-
di pepe nero macinato1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
253 kcal /
1059 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Made in U.S.A.
10 Przepisów
Włochy
Włochy