Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pechuga de pollo, sin piel, en rebanadas (5 mm)
- 30 g salsa de soya
- agua, caliente, para remojar, la necesaria
- 25 g de zanahoria, pelada y rallada
- 2 hongo shiitake fresco, en rebanadas
- 8 nuez de la india
- 2 ramitas perejil fresco, en juliana
- 250 g de caldo dashi (líquido), frío
- 15 g de mirin
- 2 huevos medianos
- ¼ cditas de sal marina
- 1000 g de agua
- 1 limón amarillo, solamente la ralladura
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 103.5 kJ / 24.8 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de jitomate con amaranto
20 dk
Pescado con salsa de champiñones
30 Min
Arroz milanesa
40 dk
Tortitas de carne en cama de espinaca con salsa roja
40 dk
Natilla de mango
1 Std. 10 Min
Pastel de carne relleno y arroz a la espinaca
45 dk
Crema de verduras, arroz con pescado y crumble de manzana para dos
1 Std. 10 Min
Sopa de pera y papa
30 Min
Pasta fresca de chile ancho
40 dk
Tatin de pera
45 dk
Brochetas de ternera y verduras con salsa de mostaza para dos
30 Min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 dk